Onze partners

Hoewel de opleiding en het daaraan verbonden vrijwilligerswerk kosteloos worden aangeboden, kan de totaalkost voor een blindengeleidehond snel oplopen tot 25.000 à 30.000 euro. Niemand maakt winst; het gaat hier om de hoogstnodige kosten die onvermijdelijk gemaakt moeten worden. Dogs4Blind dankt hiervoor alle bereidwillige partners, die op allerlei manieren helpen het prijskaartje onder controle te houden.

Vlaams Oogfonds

Als de oogarts niet verder kan helpen en de visuele handicap blijvend is, komt het eropaan de leefkwaliteit van de slechtziende of blinde persoon zoveel mogelijk te verbeteren. Het vlaamsoogfonds werft fondsen en donaties om mensen daarbij te helpen.

Bezoek de website

Euro-Premium

Omdat bij Euro-Premium de relatie tussen hond en baasje centraal staat, kon een samenwerking niet langer uitblijven, want een blije hond is een blij baasje.

Bezoek de website

Wenst u ook partner te worden?

Dogs4Blind is voortdurend op zoek naar de steun van bereidwillige partners, die op allerlei manieren helpen het prijskaartje onder controle te houden. Wenst u partner te worden van Dogs4Blind. Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

  • Centra voor evaluatie

    Waar kan ik terecht ?

    Lees meer
  • Partner worden?

    Hoe en waarom?

    Lees meer